Programi

Plan i program našeg vrtića verificiran je od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Redoviti program

Program rada temelji se na kurikulumu usmjerenom na dijete

Educiraj se

Umjetnički programi

Integrirani u primarni program

Saznaj više

Engleski jezik

Učenje stranih jezika pomaže djetetu u njegovom razvoju

Istraži

Program predškole

Program predškole verificiran je od strane MZOS

Educiraj se

Plan i program rada dječjeg vrtića Princeza temelji se na koncepciji razvoja predškolskog odgoja i na programskom usmjerenju odgoja i obrazovanja, Nacionalnom kurikulumu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja te na svim važećim zakonima i pravilnicima koje donosi Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

Redoviti program

Redoviti programi njege, odgoja, obrazovanja, zdravstvene zaštite, prehrane i socijalne skrbi djece rane i predškolske dobi koji je prilagođen razvojnim potrebama djece te njihovim mogućnostima i sposobnostima provode se u Splitu na lokaciji tri vrtića.

Saznaj više

Sportski program- Širokobriješka 1 na Brdima

Sportska radionica se provodi prema interesu roditelja i djece u objektu Širokobriješka 1-Brda, zbog blizine i pristupa sportskom centru i igralištima.

Saznaj više

MONTESSORI radionice

Montessori pedagogija pretpostavlja rad u pripremljenoj okolini sa specijaliziranim materijalima koji potiču dječju znatiželju i utječu na razvoj njihove samostalnosti i samopouzdanja. Uz različite programe koje nudi dječji vrtić Princeza, a sa ciljem cjelokupnog razvoja djeteta, uvode se i radionice s elementima montessori pedagogije. Stručni odgojitelji i osnovni probrani montessori materijal, omogućitće vašoj djeci u D.V Princeza rast i razvoj u duhu montessori pedagogije.