O nama i našem vrtiću

Dječji vrtić Princeza ima dugogodišnje iskustvo i tradiciju od 1995 god. Vlasnica i ravnateljica vrtića je Đina Milović, dipl. pedagog i dipl. sociolog te konzultant za zaštitu mentalnog zdravlja dojenčadi, djece i adolescenata

O vrtiću

Dječji vrtić Princeza je ustanova za rani i predškolski odgoj i obrazovanje koja djeluje na području Grada Splita na tri lokacije. Kroz provedbu različitih programa utemeljenih na humanističko - razvojnom pristupu usmjereni smo razvoju dječjih potencijala, poštivanju dječjih prava i uvažavanju individualnih potreba djece. Svojim djelovanjem pružamo podršku obitelji, pridonosimo razvoju roditeljskih kompetencija i doprinosimo razvoju društvene zajednice.

Stručni tim

U vrtiću rade stručno i kvalificirano osoblje - stručni tim vrtića čine dva pedagoga i viša medicinska sestra, te vanjski suradnik psiholog, a u svakom objektu su na raspolaganju djeci i roditeljima naše odgojiteljice.
Vlasnica i ravnateljica vrtića je Đina Milović, dipl. pedagog i dipl. sociolog te konzultant za zaštitu mentalnog zdravlja dojenčadi, djece i adolescenata.

Upoznajte naša tri vrtića

Trstenik/ Žnjan

Bračka 17

Sućidar

Kukuljevićeva 5

Brda

Širokobriješka 1